«Мункач» у рідних стінах розбиває «Гірника»

«Мункач» продовжує конкурентну боротьбу за друге-третє місця у другій групі першої ліги U-19 ЧУ із футболу з чернівецькою «Спарта-Буковиною» та івано-франківським «Тепловиком», тож жодним чином не має права втрачати залікові бали, а тим паче, якщо матч проходить у рідних стінах.

Із перших хвилин двобою господарі заволоділи ініціативою й відтіснили суперника до власного карного майданчика. Відтак Олексій Франчук вийшов віч-на-віч із воротарем новояворівців, правда, останній зіграв надійно і врятував  команду від гола. Та вже одразу Василь Василинець прорвався через центр і кладе кулю точно в кут – 1:0.

На пропущений м’яч «Гірник» відповів потужним ударом із 25 метрів, Дядюк із труднощами за допомоги стійки бере цей м’яч. А на 30-й хвилині підопічні Дьордя Короловські та Золтана Сільваші подвоюють свою перевагу. Василинець правим флангом доходить до кутового прапорця, звідти переправляє на Франчука, який пробиває в ближній кут – воротар парирує, а на добиванні першим встигає Ярмошенко – м’яч від захисника залітає в сітку воріт «Гірника» — 2:0. Вже в кінці Василинець вийшов віч-на-віч із кіпером суперника, перекинув його, але м’яч із лінії воріт виносять захисники.

У другій половині матчу перевага господарів стала ще більш відчутною. Увесь цей час наша команда провела поблизу штрафного майданчика гостей. І недарма, вболівальники ще побачили чотири м’ячі на різний смак. На 50-й хвилині Франчук продерся крізь захисні редути суперника, обійшов воротаря й покотив м’яч під удар хавбеку «Мункача» Євгену Підлепенцю, який кладе його точно у ворота – 3:0. А невдовзі вже сам Євген обходить кількох захисників і пробиває низом попід дальню стійку – 4:0. Та на цьому мукачівці не заспокоїлися: й на 71-й хвилині чергова атака господарів завершується дещо курйозним голом – здається, новояворівці винесли м’яч подалі від своїх володінь, однак перед воротарем його підправляє в сітку суперника Віталій Сурмач, котрий своєрідно відсвяткував взяття воріт біля кутового прапорця. На 77-й хвилині красенем-голом відзначається капітан мукачівців Віталій Трачук, який метрів із 25 кладе круглого в дальню дев’ятку. А крапку в цій зустрічі поставив Артур Пукіш, він зумів реалізувати вихід віч-на-віч з воротарем «Гірника». Тож 7:0 – більш ніж переконлива перевага «Мункача».

У груповому етапі чемпіонату U-19 у першій лізі командам залишилося зіграти два тури. Мукачівці в наступному матчі в рідних стінах прийматимуть рівненський «Верес».

Семен МИХАЙЛИК

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*