Владислав Ганзел привідкрив

свій творчий щоденник

У виставковому залі Закарпатського музею народної архітектури та побуту відбулася третя персональна виставка графічних та живописних творів голови правління Закарпатської обласної організації Національної спілки архітекторів України, заступника голови правління Спілки професійних художників Закарпаття, заступника голови творчого об’єднання словацьких митців Закарпаття Владислава Ганзела.  Приурочена вона до 45-річчя його творчої діяльності.  

Автор охарактеризував експозицію так: «Вона для мене як щоденник, але я в ньому не пишу, а малюю. Роботи, які я експонував у залі, створені в період з 2012 до 2014 року. Цей щоденник я показую не всім. Привідкрив його, щоб люди дивилися. Впевнений, кожен побачить у моїх роботах щось своє. Коли я дивлюся на картини, то перед очима та погода, той настрій, з яким малював, ті пригоди, які з нами траплялися тоді».

Начальник управління культури Закарпатської ОДА Юрій Глеба, який прийшов привітати ювіляра, відзначив, що, попри не найкращу ситуацію в країні, наш край продовжує жити духовно, а це позитивно. Владислав Ганзел за професією архітектор, а живопис для нього лише хобі, але відчутно, що воно вже стало і його другою справою.

Привітати автора з ювілеєм завітала і Генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді Янка Буріанова.

Анастасія НОЖКА.
Фото автора.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*